Web Analytics Made Easy - Statcounter

برآوردهای تیم فنی و کارشناسان اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان، در بازدید از مدارس مناطق زلزله زده غرب استان بیانگر آن است که خوشبختانه بیشتر مدارس فاقد هرگونه آسیب بوده و مدارس ایمن و نوساز به محل اسکان مردم و استقرار نیروهای امدادی تبدیل شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ توسعه و تجهیز مدارس کشور، درپی وقوع زلزله‌های شب گذشته در استان هرمزگان به مرکزیت بندر خمیر، بلافاصله تیمی از مهندسان و کارشناسان فنی اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان جهت ارزیابی وضعیت مدارس و ساختمان‌های آموزشی به مناطق زلزله زده اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تیم فنی اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان بامداد امروز و در نخستین ساعت پس از وقوع زلزله در روستای سایه خوش از توابع بندر لنگه که کانون اصلی زمین لرزه بود حضور یافت و میزان آسیب های وارده به دو مدرسه این روستا را بررسی کرد.

در این بازدیدها مشخص شد که مدرسه 6 کلاسه «15 خرداد» که سال ساخت آن 1348 و قدمتی بیش از 50 ساله دارد، و از پیش در لیست فضاهای نیازمند تخریب و بازسازی قرار داشته، آسیب جدی دیده است و مدرسه «گلستان دانش» که ساختمان آن در سال 1391 احداث شده است، هیچگونه آسیبی ندیده و فقط دیوار محوطه آن که قدیمی بوده دچار آسیب‌هایی شده است.

نکته حائز اهمیت دیگر اینکه با توجه به شدت بالای زلزله و حجم خسارات و تخریب ساختمان‌های منطقه، تمام نیروهای امدادی و کمک‌رسان در مدرسه گلستان دانش مستقر هستند و این مدرسه به عنوان پایگاه بحران و امدادرسانی به مردم تعیین شده است.

براساس اخبار و اطلاعات دریافتی از شهرها و روستاهای اطراف کانون زلزله، تاکنون گزارشی مبنی بر حادثه و آسیب به مدارس و فضاهای آموزشی دریافت نشده است. با این حال تیمی از کارشناسان فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور نیز جهت بررسی‌های تکمیلی به منطقه زلزله زده اعزام شده است.

گفتنی است، ساعت 2 و 2 دقیقه بامداد امروز شنبه 11 تیرماه 1401 زمین لرزه‌ای به بزرگی 6.1 درجه در مقیاس ریشتر حوالی بندر خمیر در استان هرمزگان را لرزاند که تاکنون ده‌ها پس لرزه داشته که دو مورد آن نیز 6.1 ریشتر گزارش شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: امداد و نجات زلزله مدرسه هرمزگان توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۵۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۰۰ پروژه آموزشی در حال ساخت است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید عبداللهی بعدازظهر پنجشنبه در مراسم تجلیل از خیران مدرسه ساز مازندران گفت: سال گذشته دو هزار و ۹۷۰ پروژه آموزش، ورزشی و پرورشی در کشور ساخته شد و تحویل داده شد.

وی با اشاره به مشارکت مطلوب خیران در ساخت پروژه‌های آموزشی گفت: از مجموع پروژه‌های سال قبل ۵۴ درصد توسط خیران ساخته شد.

وی با بیان این‌که ظرفیت عظیمی از خیران در کشور وجود دارد، افزود: خیران کشورمان در حوزه‌های دیگر هم ورود کرده‌اند، اما مدرسه‌سازی ریشه‌دارترین حوزه خیری کشور است که اثرگذاری گسترده‌ای برای جامعه دارد و در حال تبدیل شدن به یک جریان اجتماعی است.

معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان این‌که تنوع فعالیت خیران در مدرسه‌سازی چشمگیر است، خاطرنشان کرد: تا چند سال پیش فعالیت خیران مدرسه‌ساز فقط محدود به ساخت مدرسه بود. اما اکنون در حوزه مدرسه‌یاری و تجهیز و مناسب‌سازی هم فعال هستند و این گستردگی فعالیت فرصت خوبی برای گسترش زیرساخت‌های آموزشی است و نباید از این ظرفیت به سادگی گذشت.

عبداللهی با اشاره به توجه ویژه سه قوه به طرفیت خیران مدرسه‌ساز اظهار کرد: در قانون برنامه هفتم ظرفیت‌های خوبی برای خیران پیش‌بینی شد و با تنظیم چارچوب‌های مربوط به این موضوع فرصت فراهم می‌شود که به نحو مطلوب کارها را به کمک خیران پیش ببریم.

معاون فنی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با اشاره به حضور وزیر سابق آموزش و پرورش در کرسی استانداری مازندران، گفت: ریل‌گذاری‌های ایشان منجر به رشد چشمگیر تعهد خیران کشور از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ۱۱۰ هزار میلیارد ریال شد.

این مسئول رصد و پایش خروجی مدارس خیری را امری مهم برشمرد و گفت: نکته مهمی که نباید از آن غافل شویم توجه به محصول و خروجی مدارس خیری است. باید ببینیم این مدارس ارزشمند منجر به چه خروجی در کشور شد. از خروجی مدارس خیری نباید غفلت کنیم و این مدرسه‌سازی باید به توسعه کشورمان منجر شود.

سالانه ۲۸۰۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش می‌شود

عبداللهی افزود: ما در حوزه مدارس خیرساز طرح‌های نیمه‌تمامی داریم که به آن‌ها متعهدیم و بالغ بر هشت هزار پروژه در حوزه مدرسه‌سازی در حال اجراست و سالانه حدود ۲ هزار و ۸۰۰ طرح تحویل می‌شود.

وی تصریح کرد: اولویت‌دارترین راهبرد ما امسال این است که طرح‌های نیمه‌تمام خیری را تکمیل کنیم. امیدوارم بتوانیم همپای خیران مدرسه‌ساز کشور گام برداریم و فضاهای ایمن مناسب و باکیفیت و مجهز برای دانش‌آموزان تهیه کنیم و مجموعه تلاش‌های ما و خیران به ایجاد فضای مناسب آموزشی و توسعه کشور بینجامد.

کد خبر 6101446

دیگر خبرها

  • هلال‌احمر مرکزی رتبه دوم طرح ملی خدمات نوروزی را کسب کرد
  • ۸۰۰۰ پروژه آموزشی در حال ساخت است
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • حادثه رانندگی در گالیکش یک فوتی و ۲ مصدوم برجا گذاشت
  • سرانه فضای آموزشی در گلستان حدود ۴.۸۵ متر مربع است
  • پایگاه های امداد و نجات متنوع در تنگستان ایجاد شود
  • آمادگی هلال‌احمر کرمانشاه برای برگزاری یادواره شهدای «بازی‌دراز»
  • پایگاه امداد و نجات بندر کری کلنگ‌زنی شد
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای